ELEKTROTEHNIKA d.o.o. je tvrtka koja se bavi proizvodnjom i trgovinom na veliko i malo. Trgovina obuhvaća građevinski materijal, sanitarije, vodovod i kanalizaciju, cjelokupni sustav za grijanje i hlađenje, željeznariju, boje i lakove, fasadne sustave, suhu gradnju. Uvoznici smo renomiranih proizvođača keramike iz Italije i Španjolske, te laminata i podnih obloga. Zastupamo velike i priznate svjetske tvrtke kao što su: RÖFIX, CERESIT, WEBER, ISOVER, KNAUF, TECHNOGIPS, GROHE, HERZ, VAILLANT, ARISTON, GEBERIT itd.

ELEKTROTEHNIKA d.o.o. utemeljena 1975. godine i vodeća je specijalizirana tvrtka za proizvodnju strojeva, metalnih dijelova i pomoćne opreme za mljekarsku i voćarsku industriju. Proizvodnja u poduzeću Elektrotehnika d.o.o. odvija se na najmodernijim CNC strojevima i uređajima sa stručnim kadrom za projektiranje, čime se osigurava najviša razina kvalitete proizvoda. Neprestanom modernizacijom strojnog parka povećavamo proizvodne kapacitete, podižemo standarde proizvodnje i održavamo maksimalnu kvalitetu naših proizvoda.

ELEKTROTEHNIKA d.o.o. u svom proizvodnom programu ima i mnoge druge proizvode kao što su:

7000+

Proizvoda

300+

Proizvođača

10000+

Dovršenih kupnji

Misija i vizija tvrtke

Kvalitetnom i stručnom uslugom svojim kupcima želimo osigurati zadovoljstvo kupnje, a našim dobavljačima biti pouzdan partner. Kontinuiranim profesionalnim usavršavanjem zaposlenika želimo pružati najbolju uslugu na tržištu.

Naša vizija je biti tvrtka u samom vrhu područja poslovanja te kroz stabilan i održivi razvoj svojim partnerima i zaposlenicima pružati dobro okruženje i poslovnu sigurnost.

ELEKTROTEHNIKA d.o.o. sa dugogodišnjim iskustvom od 1975. godine predvodnik je za kvalitetu proizvoda i usluga. Naš tim od 55 stalno zaposlenih djelatnika (magistra znanosti, inženjera, tehničara i administrativnog osoblja,) svojim znanjem i iskustvom jamstvo su za kvalitetnu i pouzdanu suradnju.

Izbornik